EL BLACK FRIDAY TAMBÉ ARRIBA A LA CAMPANYA D’ABONAMENTS!

EL BLACK FRIDAY TAMBÉ ARRIBA A LA CAMPANYA D’ABONAMENTS!

Gràcies al suport de les institucions públiques, empreses privades i al vostre seguiment incondicional, l’Spar Girona segueix competint a l’elit del bàsquet femení. Amb ganes de més, hem iniciat una promoció única per a tots vosaltres, i és que a part del descompte de Black Friday de la nostra botiga, l’Uni Girona ha presentat una nova tarifa de l’abonament per al que resta de temporada.

L’Spar Girona vol donar les gràcies per tot el suport de les últimes jornades, en especial pel de l’últim partit, i és que en la jornada 9 de la LF Endesa, Fontajau va tornar a viure una nit màgica amb 2.864 espectadors, una xifra que fa recordar les de les temporades d’abans de la covid-19.

Volem animar a tota la gent a aprofitar aquesta promoció única per abonar-se i gaudir del millor Spar Girona. Tot i que la temporada ja ha començat i estem a punt d’arribar al seu equador, encara ens queden moltes coses per viure, com l’arribada de Michaela Onyenwere, el retorn de María Araújo o una plantilla, liderada per Laia Palau, que segueix competint per a tots els títols.

Campanya “Desperta Sentiment”, tot un èxit

Com a entitat, és un orgull molt gran lluir el nom de la nostra ciutat a Europa i representar el bàsquet femení català a la màxima competició continental. Després d’una temporada que ha sigut complicada en tots els aspectes, hem iniciat aquesta campanya d’abonats sota l’eslògan “Desperta sentiment” amb la intenció de recuperar totes les emocions prèvies a la pandèmia.

ABONAMENTS

La campanya de renovacions i noves altes va ser tot un èxit. Amb moltes ganes iniciem aquesta tercera part de la campanya d’abonaments enfocada a la promoció de Black Friday.

Per aquesta temporada, el club ha preparat fins a 5 tarifes diferents: general, sènior (per a majors de 65 anys), infantil, pack 4 i familiar.

QUE INCLOU L’ABONAMENT?

L’abonament inclou tots els partits restants de Liga Femenina Endesa i Euroleague Women. També estaran inclosos els possibles play off d’ambdues competicions.

COM DESCARREGAR L’ABONAMENT?

ENLLAÇ PER ABONAR-SE

Recordem que el nostre horari d’oficina per atenció al públic presencialment i telefònicament és de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h.