ALFRED JULBE: “HEM ACONSEGUIT REFILAR UNA MICA I QUE SIGUIN NOMÉS 12 PUNTS”

ALFRED JULBE: “HEM ACONSEGUIT REFILAR UNA MICA I QUE SIGUIN NOMÉS 12 PUNTS”

Alfred Julbe va fer una valoració als mitjans després de disputar el partit d’anada de les semifinals de la LF Endesa contra el Valencia Basket. “És un partit que hem estat molt desencertades. Tot i això, en moments que hem fallat en accions molt clares, hem aconseguit mantenir-nos dins del partit”.

El partit va destacar per la seva intensitat on l’Uni va anar de més a menys.  “Hi ha hagut un moment que fent autocrítica ens hem deixat anar d’una manera que no ha passat durant l’any i que ha semblat que ens sentenciaven i que es podia crear una diferència insalvable”. Tot i la dinàmica de l’últim quart, l’entrenador pensa “que hem aconseguit refilar una mica i que siguin només 12 punts”.

“Jo demano una defensa molt intensa i sempre ens ha costat l’energia de després per a l’atac per poder posar el triple, la jugada neta… Aquest punt d’energia avui no l’hem sabut trobar. Hem fet una bona defensa acabant en moltes ocasions amb els 24 segons de possessió, però si mirem una mica el que és la temporada, veiem que moltes d’aquestes acaben amb recuperació de la pilota i avui no ha pogut ser”, valorava Alfred Julbe sobre el joc de l’equip.

L’entrenador, acabava la roda de premsa destacant a la seva capitana, Laia Palau. “Molt d’orgull. De molt mal comprendre el que ens estava passant bàsicament perquè ella és la principal encarregada que hàgim sigut un equip que ha vestit molt bé la samarreta, i d’això es tracta.”

Attachment