LA PRÈVIA | VALENCIA BASKET – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | VALENCIA BASKET – SPAR GIRONA

El partit s’emetrà per Teledeporte (19:00h)

El passat diumenge l’Uni Girona s’enfrontava al Valencia Basket en la primera volta de semifinals de la LF Endesa en què, tot i els esforços de les nostres i un Fontajau més entregat que mai, les valencianes van sortir victorioses per un 49 a 61. “La derrota de diumenge no és fàcil de digerir. Com a equip se’t complica bastant l’eliminatòria, i més jugant a casa amb tot el suport, quan acabes amb males sensacions i unes estadístiques de tir dolentes. La nostra mentalitat ha de ser sortir i guanyar, no tenim res a perdre. Crec que tenim una certa confiança en qui som i en el que podem fer”, declarava Laia Palau a la roda de premsa.

El conjunt gironí ha viatjat a La Fonteta per disputar el partit de tornada. La capitana sap que “no és fàcil el que anem a fer. És el Valencia i és a casa seva. És un equip que ha demostrat molta solidesa, són ties dures i agressives en defensa. Òbviament, no serà fàcil treure aquesta diferència de 12 punts”.

Valencia Basket
Palau parla en nom de tot l’equip quan diu que són plenament conscients que “serà molt complicat i més jugant a casa seva. Crec que elles no venien molt fines de confiança i, tot i que aquesta victòria els hi haurà pujat la moral, segurament no estaran del tot confiades. Nosaltres simplement hem de tenir molt clar que és un partit molt difícil, que hem de ser-hi i que no podem tenir desconnexions durant els 40 minuts”. No obstant això, les d’Alfred Julbe hauran de posar especial atenció a jugadores com Gulich, que en el partit d’anada va acumular 15 punts i 8 rebots, Rebecca Allen (14 punts i 8 rebots) i la base Cristina Ouviña (10 punts), que a més compta amb una gran capacitat de controlar el tempo del partit.

Malauradament, el resultat del partit d’anada ho ha condicionat tot. “No hi ha un més enllà de demà. Més que per si s’acaba o no, crec que ens devem un bon partit, perquè el de l’altre dia no ho va ser. Hem demostrat durant la temporada que podem fer-ho molt bé. Un dels objectius que hem anat complint durant l’any és jugar finals, posar-se en disposició de guanyar coses, i això és el que hauríem de fer demà, però també sé que els errors es paguen. Espero que demà puguem demostrar que som aquest equip, que hem pogut ser aquest equip i llavors veurem si això és suficient o no per guanyar al Valencia”, expressava Laia Palau.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
“Espero que tinguem gasolina. Aquest últim tram hem partit, les que hem jugat molt perquè hem jugat molt i les incorporacions de gent que ha estat fora. Estem intentant trobar aquest equilibri físic, hem de fer el que hem de fer, hem d’intentar estar agressives. Elles saben jugar així perquè elles es defensen cada dia d’aquesta manera i ja estan acostumades. Demà hem de donar-ho tot, més que mai. Hem de fer una aposta molt arriscada perquè nosaltres som les que hem de treure aquesta diferència”, finalitzava la barcelonina.

Attachment