ALFRED JULBE: “HEM ESTAT MOLT BÉ”

ALFRED JULBE: “HEM ESTAT MOLT BÉ”

Un cop finalitzat el segon partit de quarts de final de l’Euroleague Women que es va disputar contra el Perfumerías Avenida, Alfred Julbe va fer unes declaracions als mitjans sobre la victòria (81 a 79). “Estic molt content per la victòria. És el que transforma les anàlisis i, a vegades, fins i tot, les cròniques”, anunciava l’entrenador.
Victòria èpica a Fontajau.

Evidentment, la victòria ho condiciona tot, fent que estiguis molt més content i amb sensació que ho has fet tot molt millor. “Però la manera de guanyar, no tant en les accions finals sinó en el desenvolupament i la solidesa del partit, sí que ens fa estar realment contents”, valorava Julbe.

Tot i que el matx, en algun moment, ha estat marcat per la falta de benzina, les faltes i la seva conseqüent igualtat, també ha destacat per “la solidesa personal de les nostres jugadores, ja que era molt fàcil deixar-se anar i fer una falta a destemps o alguna cosa sense pensar. Però aquí hem estat molt bé”, confessava Alfred Julbe.

L’enfrontament enverinat contra el Landes va fer molt mal intern a l’Spar, i és que aquell context que venia marcat, 10 dies després, malauradament, per coses molt més series i molt més importants i que costen vides humanes, agafa més consistència. “Ho anem netejant amb ganes i tothom amb molt bona voluntat. Aquesta eufòria, aquesta unió, avui ens va bé perquè ens ajuda a enterrar tot aquest verí i a tirar endavant”, expressava amb gratitud l’entrenador, que al mateix temps agraeix a la gent que ha vingut “i que ens ha donat molta força, ja que són els principals destinataris i, a vegades, l’origen de tot el que fem”.

Eufòria pel tercer partit
És ben sabut que l’equip rival planteja un repte molt difícil i al seu terreny és tot una mica més complicat. Però les d’Alfred Julbe, que saben que l’eufòria pel partit de dissabte és molt bona, tenen clar que han d’anar “el més net possible guanyant posicions i exagerant la nota, tot i que és probable que hi hagi problemes de faltes. Hem de fer una feina molt maca, molt ben feta i molt rodona. La clau, per mi, és que quan abandonen jugadores concretes que ens ho fan més que unes altres, siguem capaços de trobar la següent”.

Aquest serà un matx molt especial i és per això que esperem que tot l’equip “tingui moltes ganes de jugar, de trobar-se un ambient difícil i amb intencions d’aconseguir tots aquells triples que vam fallar. Això és el que ens donarà el passaport per arribar a aquesta final a quatre tan creuada”, finalitzava Julbe.

Attachment