L’UNI SUPERA A L’IDK I JA ÉS A SEMIFINALS (SPAR GIRONA 67 – 54 IDK EUSKOTREN)

L’UNI SUPERA A L’IDK I JA ÉS A SEMIFINALS (SPAR GIRONA 67 – 54 IDK EUSKOTREN)

Victòria sòlida de l’Spar Girona que no es va veure intimidat pels 5 punts de renda del partit d’anada. De fet, les d’Alfred Julbe deixaven l’eliminatòria encarrilada al segon quart (38 a 20), imposant-se per 67 a 54 i certificant el pas a les semifinals de la LF Endesa (67 a 54). Magali Mendy, Kennedy Burke i Julia Reisingerová van liderar l’ofensiva de les gironines amb 12 punts.

La pressió defensiva és un dels pilars fonamentals per a l’Spar Girona. El joc defensiu, la intensitat i un llarg etcètera van portar a l’Spar Girona ha elaborar un joc molt vertical. Un estil que va quedar demostrat en el primer compàs de partit, que tot i els punts de Cox i Coulibaly, les gironines frenaven contundentment l’estil visitant (cistelles de Palau, Mendy i Burke, 8 a 4). No obstant això, i amb ganes de retallar distàncies, l’IDK va trobar una via d’aproximació atacant des de la llarga distància (triple de Cornelius, 8 a 7). Uns atacs, però, que van tenir les seves conseqüències, i és que les gironines van augmentar el ritme de partit gràcies als contraatacs, destacant a una Mendy en estat de gràcia (7 punts, 18 a 10).

Joc col·lectiu per obtenir el +18
Tot i la primera cistella de Cvitkovic, les nostres no es deixaven intimidar i augmentaven la renta del marcador gràcies al joc coral (Burke, Rebekah i Giedre, 27 a 12). De fet, aquest moviment de pilota portava a l’Uni a trobar-se còmode des de la llarga distància, executant Gardner i Magali els triples (32 a 14). Amb un +18, Muguruza parava el partit per posar solució i malgrat que l’Ibaeta no trobava solucions a la seva ofensiva, si ho trobava en la seva defensa, frenant el nostre encert final (38 a 20).

L’IDK més còmode en defensa
La represa, tot i els punts inicials de l’IDK, la nostra capitana agafava responsabilitats en atac per situar a l’Spar de nou en el partit, mostrant-se molt còmode d’esquenes a cistella (42 a 24). Però el pas per vestidors del conjunt basc va donar més possibilitats a les visitants, mostrant-se més sòlides defensivament i frenant el nostre joc coral que ens havia portat a a diferenciar-nos en el segon quart (46 a 32).

Al ritme de Julia Reisingerová
En l’últim assalt, amb un Ibaeta més centrat en atacar i donar velocitat al joc, l’Spar Girona va aprofitar les precipitacions en les passades per recuperar sensacions en defensa, aconseguint augmentar de nou l’avantatge gràcies a l’encert des de la llarga distància (Flores i Araújo, 52 a 37). Aquest encert des de la línia de tres portava a l’IDK a defensar el perímetre, una situació que no desaprofitava Reisingerová per imposar la seva condició física sota cistella i sentenciar l’enfrontament (67 a 4).

Attachment