ALFRED JULBE RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

ALFRED JULBE RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

El tècnic complirà la seva segona temporada a la banqueta de Fontajau.

Alfred Julbe i l’Uni Girona han arribat a un acord perquè l’entrenador segueixi dirigint l’Spar Girona una temporada més.

Julbe va aterrar el passat novembre a Fontajau i en la seva primera temporada ha aconseguit guanyar la Copa de la Reina i la classificació de l’equip, per primera vegada, per als quarts de final de l’Eurolliga.

Pere Puig, Director Esportiu de l’Spar Girona, s’ha mostrat satisfet amb la renovació del tècnic: “Un cop hem acabat de consensuar el que volíem i desitjàvem tots plegats de com havia de funcionar la temporada, estem molt contents d’assegurar la continuïtat de l’Alfred. Esportivament estem molt satisfets del tom que va fer l’equip, de com va jugar i sobretot de la Copa de la Reina. El que li vam demanar es va complir i esperem seguir avançant amb ell. Ara toca perfilar el cos tècnic que l’ha d’acompanyar. Esperem que les peces que hi havia l’any passat continuïn també”.

Per la seva part, Alfred Julbe s’ha mostrat “content. Miraré d’assolir l’objectiu que en Pere Puig ha anat explicant, que seria ajustar pressupost però mantenint o millorant la competitivitat. Té les seves dificultats, però és un repte que em poso”.

Amb aquest acord, el club i el tècnic seguiran treballant per desenvolupar el projecte i consolidant pas a pas a l’Spar Girona, tant en l’àmbit estatal com continental.

Attachment