REBEKAH GARDNER, NOVA INCORPORACIÓ DE L’SPAR GIRONA

REBEKAH GARDNER, NOVA INCORPORACIÓ DE L’SPAR GIRONA

Després de la incorporació de Binta Drammeh i la renovació d’Alfred Julbe, el conjunt gironí suma una nova peça.

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Rebekah Gardner perquè la nord-americana vesteixi la samarreta de l’Uni durant la temporada 2021-2022.

Gardner arriba després de jugar amb el Sepsi, amb qui va assolir unes mitjanes de 19,2 punts, 7 rebots i 4  assistències a l’Eurocup Women 2020-21 i 14 punts, 5 rebots i 2,4 assistències a la lliga romanesa.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “El fitxatge de Rebekah Gardner suposa l’arribada d’una jugadora que ha de tenir un rol molt important per nosaltres. És una jugadora que vam patir l’any passat a la prèvia de l’Euroleague pel seu físic i la seva verticalitat. Buscàvem una jugadora d’aquest perfil”.

Amb l’arribada de l’alera, l’Uni Girona ja té nou noms confirmats: Júlia Soler, Júlia Reisingerova, Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Laia Flores, Laia Palau, K. Burke, Binta Drammeh i Rebekah Gardner.

Sobre Rebekah Gardner

Nascuda el 1990 a Upland (California), Gardner és una alera de 185 cm amb molt de recorregut. Formada a UCLA, la jugadora ha jugat en diferents conjunts d’Israel, Turquia i Romania. Cal destacar que des de la universitat la nord-americana sempre ha superat els 10 punts de mitjana per partit.

Attachment