LAURA ANTOJA: “HAUREM D’ESPERAR A VEURE QUÈ PASSA EN EL GRUP”

LAURA ANTOJA: “HAUREM D’ESPERAR A VEURE QUÈ PASSA EN EL GRUP”

Un cop finalitzada la jornada 14 d’Euroleague Women que es va disputar al pavelló de l’Arka Gdynia, Laura Antoja va declarar als mitjans sobre la victòria. “Un partit que semblava que el trauríem bé, al final, a causa dels nostres propis desencerts l’hem tingut més complicat”, valorava la segona entrenadora. Tot i el desencert ofensiu d’ambdós conjunts, les gironines van anar “dominant el ritme de partit amb agressivitat”, mentre que les poloneses s’aproximaven a poc a poc en el marcador mitjançant Gustafson, “que els hi aguantava el partit”.

“A la sortida de la segona part vam voler imposar un altre cop aquest ritme, amb pressió, amb intensitat defensiva, però seguíem amb el desencert, fet que no ens deixava agafar distància en el marcador”, afegia Antoja. Tot i això, les jugadores van continuar concentrades i lluitadores i això va fer que finalment s’allunyessin del marcador.

No obstant això, encara que fos un partit difícil “per les sensacions que hem tingut al començament com a equip, sobretot per aquesta falta de feeling ofensivament, victòria i cap a casa que és el que ens interessa. Ara haurem d’esperar a veure què passa en el grup. A partir d’aquí, veurem si tenim opcions de classificar-nos en el partit que ens queda contra el Basket Landes”.

Attachment