AUREA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

AUREA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Aurea Escola de Formació Sanitària, ha arribat a un acord de col·laboració amb l’UNI Girona per convertir-se en patrocinador de l’equip de bàsquet. L’escola AUREA està desenvolupant, ara fa 10 anys, un projecte formatiu i docent orientat en l’àmbit de la salut. L’escola imparteix el cicle formatiu de grau mig en Cures Auxiliars d’infermeria i els graus superiors de Tècnic d’higiene bucodental i de Laboratori clínic i biomèdic. A banda de cicles formatius, AUREA també es focalitza en la preparació de proves per accés a la universitat i en suport escolar i universitari.

A l’acte de signatura han assistit, per part d’Aurea, Laura Martínez-Calcerrada, José María Martínez-Calcerrada i Judit Bassols. Per part de l’Spar Girona, Xavi Fernández, director general del club.

Laura Calcerrada, administradora de la societat, ha valorat molt positivament la col·laboració amb l’Uni, que “significa un pas endavant per l’escola tenint en compte la gran divulgació que s’està fent a l’esport gironí. Molta il·lusió participar en aquesta fita per Girona. Som una escola que volem ser un referent a la ciutat i què millor que agafar aquest acompanyament amb l’Uni”.

D’altra banda, el director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “És una il·lusió per l’esport femení i pel club poder comptar amb Aurea, que comparteix la nostra filosofia. Esperem que aquest acord enforteixi ambdues parts”.

Aurea espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a l’escola el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment