CONTUNDENT VICTÒRIA A LEGANÉS

Victòria amb clar domini gironí a la pista de l’Innova-TSN Leganés (70 a 100). Les de Bernat Canut ja sumen tres victòries consecutives a la LF Endesa i es consolida al capdamunt de la taula (3 a 0). Binta Drammeh ha sigut la màxima anotadora del partit, amb 21 punts.

La defensa inicial de l’Spar a pista completa ha sorprés el Leganés, que ha perdut dues pilotes en els primers dos minuts. Una situació que no han desaprofitat les gironines, que gràcies a Binta Drammeh i Giedre Labuckiene han posat el 0 a 7 en el marcador.  Amb el temps mort local, el Leganés s’ha refet gràcies als dos rebots ofensius de Van Kleunen i el triple d’Herminda (6 a 9). Aquesta aproximació no ha intimidat a les nostres, que amb una marxa més ens hem apoderat del partit, destacant els 5 punts d’Etxarri i Gardner (15 a 27).

La resposta de Binta Drammeh
Tot i que Hermida (8 punts) i Pointer (10 punts) han encés el pavelló i han donat esperances a l’Innova-TSN, la resposta de Binta Drammeh no s’ha fet esperar. La sueca, intractable en atac, ha sigut la principal arma ofensiva de les gironines (17 punts) i ha ajudat a l’Spar a dominar el segon quart (36 a 52).

La sentència de l’Uni
En la represa, Pierre Louis ha castigat a les gironines amb un 2+1. Tres punts però, que han reactivat a l’Spar Girona i Murphy i Gardner han incrementat l’avantatge (39 a 56). A part de la bona dinàmica en atac, l’Spar ha fet un esforç en defensa, frenant els constants atacs del Leganés (49 a 72).

Tot i el pas dels minuts, Binta Drammeh ha tornat a aparéixer en l’últim quart, posant el 49 a 76 (21 punts de la nº2). A més, l’Uni ha incrementat l’avantatge atacant des de la llarga distància, destacant els dos triples de Faustine Parra. Finalment, les accions sota cistella de Bradford, Labuckiene, Tolo i Gardner i un triple final de Murphy han fet arribar a l’Spar als 100 punts (70 a 100).