Bàsquet total en un Fontajau pletòric (Spar Citylift Girona 79 – 53 Perfumerías Avenida)

Bàsquet total en un Fontajau pletòric (Spar Citylift Girona 79 – 53 Perfumerías Avenida)

Spar Citylift Girona 79 - 53 Perfumerías Avenida
Partit excel·lent de l’equip en tots els aspectes. El primer quart ha estat molt treballat per a les gironines; defensivament l’equip ha estat excel·lent, marcant una intensitat molt alta des del salt inicial i deixant a les rivals amb només 7 punts. Ofensivament, l’encert en el tir exterior ha estat clau per començar a marcar les diferències en un marcador que ha arribat al final del primer període amb un 24 – 9.

Amb un marcador favorable, l’equip s’ha trobat un parcial de 0 – 9 en contra que donava un toc d’atenció; Perfumerías Avenida ha començat a trobar-se més còmode sobre el parquet, però l’Spar Citylift Girona ha sabut fer bo el gran avantatge aconseguit en primera instància i s’ha mantingut ferm en el domini del joc per arribar al descans amb un 44 – 24.

El tercer quart prometia ser clau pel que fa al resultat final i les noies d’Eric Surís han sabut gestionar-lo molt bé. Tot i no trobar opcions de tir amb tanta comoditat com a la primera meitat, han aconseguit collar bé l’atac castellà. De fet, sabent de les importants jugadores exteriors de les quals disposa l’equip entrenat per Lino López, la pissarra gironina ha incidit molt en aquest aspecte i ha sabut deixar-les en un 1/14 en triples.

El joc interior gironí, curt d’efectius, ha desplegat tot el talent per dominar també la pintura en moltes fases del joc. L’equip ha sabut imposar el ritme de partit que més li interessava i s’ha emportat al seu terreny un partit que des del primer minut ha tingut el suport d’una sisena jugadora en forma de Fontajau ple.

Finalment, un 79 – 53 al marcador ha suposat una victòria importantíssima per igualar la classificació de la Liga DIA al capdamunt, on ara mateix hi ha un triple empat: Spar Citylift Girona, Perfumerías Avenida i Gernika Bizkaia – proper rival de l’equip – sumen 9 victòries i 1 derrota.