BEFISIO ESDEVÉ COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

BEFISIO ESDEVÉ COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

Befisio Girona, centre mèdic de Girona especialitzat en fisioteràpia, medicina esportiva i preparació física, s’ha convertit en nou col·laborador de l’Uni Girona. L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dimarts a la sessió d’entrenament matinal del Pavelló Municipal Girona-Fontajau i ha anat a càrrec de les jugadores de l’Uni, mentre que per part de Befisio, ha estat present Beti Orden, fisioterapeuta del primer equip i CEO del centre.

Beti Orden ha valorat positivament aquest nou acord que “amplia el nou servei pel club. Fins ara, aquest servei era a nivell de pista, però amb aquest acord complementarem amb un servei extern que agilitzarà i complementarà a què les recuperacions i tractaments siguin més òptims”.

Befisio, també per abonats
Tots els abonats de l’Spar Girona disposaran de descompte per accedir a tots els serveis del centre Befisio (Fisioteràpia, medicina esportiva i preparació física). “És un espai que també s’obre al públic en general, però per la meva vinculació amb el club em fa especial il·lusió a que l’abonat tingui la possibilitat d’accedir a aquest servei. Com a professional porto onze anys vinculats a l’Uni Girona. Obrir una consulta és un somni fet realitat, igual que treballar amb l’Uni. És un orgull vincular aquesta feina, a la que sempre hi he treballat amb la màxima il·lusió, amb el centre Befisio”.

Per la nostra part, volem agrair i desitjar molta sort a Beti Orden per aquest nou projecte.

Attachment