BERNAT CANUT: “L’OBJECTIU ERA LA VICTÒRIA”

BERNAT CANUT: “L’OBJECTIU ERA LA VICTÒRIA”

Després de caure a la pista de les vigents campiones d’Europa per només dos punts, Bernat Canut va analitzar la derrota. “Evidentment, no podem estar satisfetes o felices perquè no hem aconseguit la victòria”. Tot i caure contra el Sopron, el tècnic de l’Spar Girona es va mostrar satisfet “del partit que han fet. L’enfrontament ha anat per dinàmiques mentals. Hem fet una primera part que hem estat millor que Sopron”.

Un Sopron que va advertir del seu potencial en l’inici del tercer quart. “Hem començat el tercer quart amb un Sopron que ha augmentat intensitats. Això no sé si ens ha sorprès. Però ens hem refet i ens hem situat de nou al partit mentalment”.

Finalment, el joc del Sopron es va imposar amb claredat en l’últim parcial. “La presa de decisions no ha estat bona. Massa pèrdues. El Sopron s’ha posat massa fàcil al partit. Amb el pavelló pressionant al màxim, hem reaccionat de nou amb possibilitat d’aconseguir la victòria, però ja era complicat. Ens ha faltat una mica de frescor”. Una frescor que, segons l’entrenador, va estar condicionada pel fet de jugar amb poques jugadores. “Portem molts partits amb 9 jugadores. Estem exigint molt a tothom. En dies com aquest potser necessites un aplantilla més llarga. Estem a l’espera de recuperar la Rebekah, a veure si pot ser per dissabte”.

En línies generals, Bernat Canut considera que l’equip “ha batallat, ha fet una bona feina, amb bons i mals moments. Però sempre hem estat al partit i amb l’exigència que requereix un campió d’Europa. Ens consola obtenir l’average, però no hem aconseguit la victòria, que era l’objectiu”.

L’Spar Girona ja mira el següent enfrontament contra l’Araski. Abans, però, l’Uni s’haurà de refer “mentalment i físicament, ja que portem molts minuts acumulats. Dissabte anem a Vitòria contra un rival molt dur i que s’haurà preparat molt bé el partit durant tota la setmana.”

Attachment