L’UNI S’ENCALLA EN L’ÚLTIM QUART I CAU CONTRA EL SOPRON

L’Spar Girona ha perdut un partit que ha dominat els primers trenta minuts. De fet, dos triples de Parra abans del descans han certificat la màxima diferència gironina (25 a 33), que s’ha mantingut al final del tercer quart (44 a 52). Però un parcial de 16 a 1 en l’últim període ha passat per sobre de l’Uni, caient per un resultat final de 62 a 60.

Al ritme de Sykes
Gran primer quart de l’Spar Girona, liderades per una Brittney Sykes extra motivada. L’americana ha fet una masterclass en la selecció de tir, aprofitant també la seva verticalitat per atacar sota cistella, acabant el primer quart amb 10 punts. A part de Sykes, el blog gironí ha dominat el rebot i ha frenat la direcció de les hongareses. Unes hongareses que s’han sostingut gràcies a Brooks, que ha aportat 7 punts dels 14 del Sopron Basket (14 a 17).

Un Spar dominant
Tot i les bones defenses inicials i els dubtes en la direcció ofensiva de Varga, la intimidació de Magbebor (que també ha castigat la nostra cistella) i el canvi de papers en el domini del rebot han obligat a Canut a demanar temps mort (19 a 21). Els ajustos del nostre entrenador han portat a Sykes i Murphy a anotar sense gaires dificultats, però un altre parcial de 6 a 2 ha aproximat a les locals (25 a 27). Amb el Sorpon pressionant en atac, Canut ha tornat a aturar el joc i l’Spar ha aconseguit la màxima del partit gràcies a dos triples de Faustine Parra (25 a 33).

De menys a més
El 2+1 de Tolo en només començar el tercer quart ha semblat que certificava el domini gironí (25 a 36). Ha estat en aquest moment quan ha aparegut una de les millors versions del Sopron Basket, que en un tres i no res ha imposat un parcial d’11 a 2 (36 a 38). Els detalls de Bernat Canut han millorat la imatge de l’Spar, que ha trobat una via d’escapament des de la llarga distància (triples de Murphy i Araújo, 38 a 44). Una situació que no ha agradat a Gaspar (tècnic del Sopron), que ha buscat solucions per capgirar el marcador. Però les presses del Sopron ha portat a l’equip local a cometre errades en atac, una situació que ha aprofitat l’Uni per distanciar-se mitjançant les transicions ofensives (2+1 de Sykes, Etxarri i Giedre, 44 a 52).

Parcial de 16-1
Ja en l’últim quart, un parcial de 8 a 1 del Sopron, liderat per la defensa de Magbegor (7 taps en el partit) i els punts de Brooks ha situat a les locals a només 1 punt (52 a 53). Tot i la pausa, el Sopron, en alça, ha continuat imposant-se en atac, remuntant el xoc i certificant un parcial de 16 a 1 (60 a 53). Un triple final de Murphy i un tir lliure de Tolo han donat esperances a les gironines, però sense temps, Sykes ha maquillat el resultat final des de la línia personal (62 a 60).