BERNAT CANUT: “UNA VICTÒRIA MÉS QUE MERESCUDA”

BERNAT CANUT: “UNA VICTÒRIA MÉS QUE MERESCUDA”

25a victòria de l’Spar Girona a l’Euroleague Women. Després de superar al Famila Schio, Bernat Canut i Laia Flores van comparèixer a la roda de premsa per atendre els mitjans. Respecte a la victòria d’ahir, el tècnic considera que l’equip va sortir “amb la intenció de guanyar. Hem controlat el rebot de principi a final. Hem tingut molt d’atreviment per atacar i córrer. Una victòria treballada i més que merescuda”.

Segons l’entrenador, la clau d’aquest control de partit ha estat “defensar bé, trobar punts fàcils en transició i tenir percentatges acceptables en tir de tres, de dos, tir lliure. Tot es basa en no intentar atacar tot el partit en estàtic. S’ha d’estar sòlides en defensa i no donar segones oportunitats”.

Respecte a la gran quantitat de faltes de l’equip en el tercer quart, Laia Flores considera que “l’Eurolliga són partits més físics. Prefereixo jugar així. Hi ha hagut un moment del partit amb faltes en contra, però hem de saber jugar amb això”.

El canvi de l’Spar Girona
En ser preguntats per la gran diferència de l’equip en pretemporada a l’equip actual, Laia Flores destaca que a la pretemporada “no hi érem totes. Va ser complicada, hi havia dies que no podíem entrenar del tot bé. Però vam treballar dur, sabíem que teníem molts objectius amb poc temps i aquell partit del Barça va ser un bon moment pel canvi. Toca seguir. Tenim més partits”.

D’altra banda, l’entrenador afegeix que “sempre dic que això és un esport d’equip i és com un castell de sorra. És preciós, però si deixes de fer una cosa potser s’ensorra. Sens dubte que hem evolucionat i hem completat l’equip amb més jugadores, però avui destaco la solidesa i constància, que és el que hem de fer a Eurolliga i lliga per guanyar”.

Attachment