RACC ES CONVERTEIX EN PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA

RACC ES CONVERTEIX EN PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA

RACC, organització de referència en l’àmbit de la mobilitat a nivell internacional i especialitzada en assistències i assegurances, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per convertir-se en patrocinador.

A l’acte de signatura han assistit, per part Racc, Xavier Triay, responsable territorial, Artur Albaladejo, responsable Racc Girona, i Jordi Riera, responsable delegació Pericot. Per part de l’Spar Girona, Xavi Fernández, director general del club.

Artur Albaladejo ha valorat molt positivament la col·laboració amb l’Uni. “Molt contents de portar a terme aquest patrocini amb l’Uni, sent una entitat referent a Catalunya pels seus valors i l’exemple que dona per l’esport femení. Juntament amb l’Uni, volem seguir creixent en el territori gironí i celebrar èxits plegats”.

D’altra banda, el director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “Estem contents de sumar una nova incorporació. Agraïm el suport de Racc per apostar pel nostre club. Esperem compartir moltes alegries en aquesta nova temporada”.

El Racc espera que amb aquest patrocini, ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair al Racc el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment