BIGAS ALSINA RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

BIGAS ALSINA RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

Bigas Alsina, empresa dedicada a la construcció de generadors de vapor i manteniments industrials amb seu a pont Major (Girona), renova el seu compromís amb l’Spar Girona per a la temporada 22-23.

A la signatura hi ha assistit, per part de Bigas Alsina, els gerents Frederic Bigas i Enric Bigas. I per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández.

El director general de l’Spar Girona ha manifestat que “estem molt contents de continuar un any més amb Bigas Alsina. És un orgull veure créixer l’Uni Girona dia a dia i que empreses com Bigas Alsina continuïn identificats amb els nostres valors. Esperem compartir moltes alegries”.

Per part de Bigas Alsina, Frederic Bigas i Enric Bigas s’han mostrat “il·lusionats” per aquesta renovació. “Seguim apostant pels valors de l’esport femení i per ajudar a la ciutat amb el que podem, en aquest cas amb l’Uni Girona com a representant de l’esport d’elit”.

Bigas Alsina espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment