CAMPS MOTOR ENTREGA ELS VEHICLES OFICIALS A L’SPAR GIRONA

CAMPS MOTOR ENTREGA ELS VEHICLES OFICIALS A L’SPAR GIRONA

El concessionari aposta per segona temporada consecutiva per l’esport femení.

Camps Motor està situat a la Carretera Nacional II, km. 710 de Fornells de la Selva.

Les jugadores de l’Spar Girona han rebut els nous cotxes oficials de la firma Camps Motor, partner oficial de l’Uni Girona CB. Entre les jugadores que ja gaudeixen del seu nou Nissan Qashqai Mild Hybrid es troben la capitana María Araújo, Giedre Labuckiene, Rebekah Gardner, Binta Drammeh, Shay Murphy, Crystal Bradford, Marianna Tolo i Laura Cornelius.

L’entrega oficial dels cotxes ha tingut lloc a Fontajau en un acte que han participat les 8 jugadores juntament amb la gerent de l’empresa, Anna Fàbregas, que ha actuat com a mestra de cerimònies. “Tota la sort a l’equip femení de bàsquet de la ciutat. Aquest any promet. Igual que Nissan, que aquest any està immers amb una renovació de gamma i tecnologia espectacular. Veig a l’Uni amb un equip més potent que mai. I Camps Motor, igual que l’any passat, vol estar al costat de l’equip i el Club per seguir apostant i gaudint de cada minut de partit”.

D’aquesta manera, el concessionari aposta de nou pel bàsquet femení i amb l’equip de la ciutat, donant totes les facilitats perquè les nostres jugadores puguin moure’s amb la comoditat i prestacions del Nissan Qashqai Mild Hybrid.

Attachment