Fontajau colpeja primer; l’equip s’enduu el primer partit de semifinals (Spar Citylift Girona 69 – 48 Cadí La Seu)

Fontajau colpeja primer; l’equip s’enduu el primer partit de semifinals (Spar Citylift Girona 69 – 48 Cadí La Seu)

Spar Citylift Girona 69 – 48 Cadí La Seu

El començament del matx ha estat intens a totes dues pintures. Prova d’això ha estat les dues faltes prematures per part de Hempe i Reisingerova que les ha condicionat ambdós entrenadors en les rotacions el primer quart ha acabat amb un 19-12.

Les gironines han realitzat una primera meitat encertada en la part ofensiva, permetent només punts treballats per part de les urgellenques i tancant bé el rebot i agafant una renda de 8 punts; 35-27 al descans.

Molt poc encert gironí en el triple i embranzida visitant per iniciar una segona meitat amb un parcial que posava més igualtat en el marcador, fins que Núria Martínez ha anotat de tres i ha sabut trencar la ratxa negativa per aconseguir un avantatge de +10 punts que s’ha anat incrementant a poc a poc a base d’esforç i bon treball fins a aconseguir el 69-48 final.

El proper objectiu de l’Spar Citylift és ara materialitzar l’opció de classificar-se per a la final dels play off amb un 2-0 en la sèrie. Dijous, a les 20 hores, tindrà l’oportunitat de fer-ho a La Seu d’Urgell en el segon partit.