Caixabank, Mobles la Fàbrica, Infoself i Oficina i Arxiu recuperen les oficines de l’Spar Citylift Girona

Caixabank, Mobles la Fàbrica, Infoself i Oficina i Arxiu recuperen les oficines de l’Spar Citylift Girona

Durant les últimes setmanes, l’Spar Citylift Girona ha estat treballant a contrarellotge per posar, de nou, el pavelló de Fontajau en les millors condicions. Els devastadors efectes de la riuada del passat 23 de gener van ser un cop dur pel club en tots els sentits, però poc a poc es va recuperant la normalitat.

La campanya #JuntesEnsAixecarem ha aconseguit unir forces entre tots i ha permès superar les adversitats en temps rècord. Gràcies a les mostres de suport i solidaritat per part d’aficionats, institucions, i empreses, l’Spar Citylift Girona ha pogut tornar aviat a Fontajau, on ja hem gaudit del millor bàsquet amb dues victòries de gran importància contra el Perfumerías Avenida i el Famila Schio.

Tot això no hagués sigut possible sense CaixaBank, Mobles La Fàbrica, Infoself, i Oficina i Arxiu, que s’han implicat amb la causa i han estat recolzant el club en tot moment. Els patrocinadors han estat, un cop més, una peça clau per tal d’aixecar-nos i continuar amb l’il·lusionant projecte amb què treballem des de fa anys i que ens ha dut fins on som ara. És per això que el club vol agrair a les empreses col·laboradores tots aquests anys de suport i fidelitat al nostre projecte, i valora enormement aquest acte de solidaritat.

Aquesta setmana s’ha pogut restablir l’activitat a les oficines, que van quedar molt malmeses per les inundacions, mentre que Atenció al públic tornarà a estar a disposició dels aficionats amb l’horari habitual a partir d’aquesta setmana vinent.

Attachment