LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

Foto: David Subirana

Quarta prèvia d’aquest mes del mateix rival: el Perfumerías Avenida. Quarta prèvia totalment diferent. Si fa un mes, les de Salamanca partien com a clares favorites -en el partit de la Copa de la Reina-, l’Spar va posar els dubtes a les rivals en els dos partits de l’Euroleague d’obtenir la Copa de València. Ara, amb un balanç de 3 victòries de les visitants per 1 nostre, l’últim partit de la Lliga Femenina Endesa arriba amb la màxima igualtat possible.

No ens enganyem. L’Spar Girona ja té la tercera posició a la butxaca. Ara bé, d’imposar-nos o no al Perfumerías Avenida el guió de playoffs pot canviar totalment. I és que de guanyar a les de Salamanca -i si ambdós conjunts superéssim els quarts de final de la LFEndesa-, l’Spar Girona es trobarien les de Roberto Íñiguez a les semifinals. Cal recordar que, exceptuant les finals, les eliminatòries són d’anada i tornada.

LES RIVALS
De les seves jugadores, podem destacar a l’americana Katie L. Samuelson (15,3 punts per partit i 4,9 rebots per partit), Tiffany Hayes (11,9 punts per partit i 1,7 recuperacions per partit) i la capitana Sílvia Domínguez, mítica jugadora de la selecció espanyola.

COM ARRIBEM
En un mes carregat de clàssics, les nostres jugadores arriben sense dubtes. Doncs elles són conscients que l’Spar Girona pot competir contra l’Avenida. Tot i haver perdut tres dels quatre clàssics de la temporada, les nostres jugadores esperen que el suport del públic ajudi a canviar la dinàmica.

Attachment