CALSINA CARRÉ I L’SPAR GIRONA ARRIBEN A UN ACORD DE RENOVACIÓ

CALSINA CARRÉ I L’SPAR GIRONA ARRIBEN A UN ACORD DE RENOVACIÓ

Calsina Carré, multinacional familiar de referència en el transport i logística a Europa i Magreb, amb seu a Pont de Molins (Alt Empordà), continuarà vinculat a l’Spar Girona una temporada més. L’acord es va formalitzar a Pont de Molins, seu principal de Calsina Carré, i va anar a càrrec de Laia Palau, directora esportiva i exjugadora de l’Spar Girona, i Maria Cristina Carré, membre del Consell d’Administració de Calsina Carré.

Maria Cristina Carré va compartir una estona amb Laia Palau i es va mostrar satisfeta de col·laborar una temporada més amb l’Uni. “Ho vam dir la temporada passada i ho torno a dir a aquesta. Ens identifiquem molt en els valors de l’equip i esperem que ambdues entitats segueixin de la mà compartint aquests valors, com són el treball en equip, l’honestedat, l’esforç i la il·lusió”.

Per altra banda, Laia Palau també va fer una xerrada a l’empresa sobre com fer-se un lloc a dins d’un món masculí, aproximant les seves vivències als treballadors de l’empresa.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Calsina Carré
50 anys després de la seva fundació, Calsina Carré Transports & Logistics ha esdevingut un Operador Logístic Integral amb una forta presència a Europa i al Nord d’Àfrica i amb seus a 8 països.

En aquest procés d’expansió, han forjat un equip humà de més de 1.000 persones amb una gran vocació internacional i que són a prop de les necessitats dels clients. També s’han dotat d’una flota eficient i sostenible que ja supera les 1.200 unitats, així com amb una capacitat logística per sobre dels 150.000 m².

La multinacional es posiciona a l’avantguarda de la sostenibilitat i la descarbonització del sector, apostant per la intermodalitat integrant ferrocarril i mar, i incorporant combustibles renovables. Actualment, s’encaren a nous reptes de futur: seguir treballant per a la seva expansió al Magreb, continuar apostant per la innovació tecnològica i per reduir l’impacte mediambiental. Un futur marcat pel concepte “The Logical Way”.

Attachment