L’UNI S’ACOMIADA DE L’EUROCUP AMB UN PÚBLIC DE 10

L’UNI S’ACOMIADA DE L’EUROCUP AMB UN PÚBLIC DE 10

L’Spar Girona ha caigut derrotat a Fontajau i, en conseqüència, ha quedat eliminat de l’EuroCup Women. Les presses en un primer moment per atacar i guanyar per una diferència considerable han castigat les opcions de l’Uni. Tot i una gran segona part en què fins i tot ens hem posat per davant, el Besiktas ha aconseguit diferenciar-se en els últims segons, superant-nos per 66 a 68.

El Besiktas ha fet mal al primer compàs de joc amb un estil molt vertical, superant a les gironines amb atacs a dins la zona i treien suc dels punts addicionals (2 a 9). Amb el temps mort de Roberto, una cistella de Canella ha situat a les gironines en el partit, tot i que Evans ha castigat des de la llarga distància (4 a 12). L’Spar s’ha sostingut amb punts des de la personal, però els triples de Nogic, Evans i un 2+1 de Li han situat al Besiktas a 8 punts (13 a 21).

En el tram inicial del segon quart, les turques han mantingut l’avantatge amb els punts de Krivacevic i Li. No obstant això, l’Spar s’ha refugiat des del tir lliure, mantenint l’avantatge (17 a 25). El temps mort visitant no ha canviat la dinàmica del partit i amb moltes faltes i desencert en ambdós costats, un triple d’Ainhoa ha tornat a situar el -10 (20 a 30). Tot i que l’Spar ha intentat mantenir les idees en defensa, el càstig dels àrbitres en el nostre costat de pista ha portat al Besiktas a diferenciar-se des de la línia personal (23 a 38).

El pas per vestidors ha canviat la imatge de l’Spar Girona, que amb el lideratge de Canella i Magarity han situat a l’Spar a 7 punts (35 a 42). Amb el temps mort visitant, ambdós conjunts s’han estancat en el xoc, mantenint l’avantatge a gairebé del final del tercer període amb punts des de la línia personal (42 a 50), tot i que un triple de Mendy sobre la botzina ens ha situat a només cinc punts (45 a 50).

Amb el públic pressionant i entregat a la intensitat de Canella, l’Spar ha aconseguit una gran reacció. A més, el triple d’Ygueravide i els punts d’Etxarri i Ainhoa ens han situat per primera vegada per sobre el marcador (59 a 58). Però el temps mort del Besiktas ha canviat l’ofensiva visitant i Krivacevic i Lazic han canviat de nou el marcador (60 a 64). Amb poc temps pel final, el Besiktas ha superat a l’Spar, Faustine Parra ha tingut un triple per guanyar a l’últim segon, però la pilota no ha volgut entrar i l’Uni ha perdut per 66 a 68.

 

Attachment