L’AVENIDA S’EMPORTA EL CLÀSSIC

Sense Giedre Labuckiene des del primer minut -sumada a la baixa de Tolo-, l’Spar Girona ha mantingut opcions per emportar-se el partit fins a pocs segons pel final. No obstant això, una cistella de Carter ha sentenciat l’enfrontament i ha decantat la victòria a favor del Perfumerías Avenida. Nicholson ha brillat en el primer matx a casa, amb 13 punts.

Bon primer quart de l’Spar Girona sense Giedre Labuckiene, que s’ha retirat ràpidament per lesió a l’inici del partit. Sense la lituana, les gironines han aguantat bastant bé els atacs constants de les de Salamanca a dins la zona. Amb Nicholson liderant el tram inicial, l’Spar s’ha fet fort al final amb els triples de Peña i Ainhoa (20 a 13).

Amb una lleugera avantatge, l’Spar ha mantingut la distància gràcies als punts de Mendy, Magarity i Ygueravide (26 a 19). Amb el temps mort visitant, les visitants han començat a remuntar gràcies a dos triples de Prince, una entrada d’Arica i una cistella in extremis de Gil (35 a 36), tot i que la cistella de Peña sobre la botzina ha situat a les gironines per sobre a la mitja part (37 a 36).

El pas per vestidors, i un avís de Domínguez (37 a 38), no ha canviat les idees de l’Spar, que amb Bertsch, Sandra i Loz han imposat el 43 a 39. L’Avenida ha aturat el xoc per buscar solucions. Unes solucions que han arribat amb el lideratge de Carter (43 a 43). Prince ha avançat a les visitants, i tot i que Peña ha fet tot el possible per revertir la situació, una cistella de Gil i una altra de Prince han posat el -3 (48 a 51).

Domínguez ha començat liderant l’últim quart. Un lideratge que se li ha sumat Leo Rodríguez amb un triple (48 a 56). El temps mort de Roberto ha buscat una reacció. Una reacció que ha tardat a arribar amb un 2+1 de Bertsch (57 a 63). El temps mort a 1:52 pel final ha portat a Bertsch a convertir un triple (60 a 63), però el tir des de la mitja distància de Carter han frenat gairebé totes les possibilitats. Tot i les pauses dels entrenadors en els últims segons, l’Avenida s’ha emportat el xoc per 62 a 66.