NOVA EDICIÓ DELS SOPARS D’EMPRESA UNIKA

NOVA EDICIÓ DELS SOPARS D’EMPRESA UNIKA

El passat dimecres 18 de desembre, l’Spar Girona va organitzar el cinquè sopar d’Euroleague Women. A l’esdeveniment es vol agrair a les empreses col·laboradores del club i també aspira a augmentar la implicació i la relació activa d’empreses del territori gironí al projecte de l’Uni Girona.

La cinquena jornada, que va comptar amb Emporhotel, empresa de gestió de càterings de Palamós que elabora un menú en col·laboració amb la Cofraria de Pescadors de Palamós, va ser tot un èxit i va comptar amb la presència de directius, del consell assessor, membres del club, les jugadores Binta Drammeh, Brittney Sykes i Shay Murphy, l’entrenador Bernat Canut, la segona entrenadora Laura Antoja i la directora esportiva Laia Palau i representants de les empreses Ginvest, Fusters Pallars, Finques Company, Bigas Global, TC Equipacions, Sant Aniol, Marlex, Neorg, Clínica Cervera, Syltec, VVR, Disfribell, Montepio, BeFisio, Plaimont, Tactic, Xavier Alsina, Rigau, Fusters Guixeras, Cañigueral Grup, Obres Germans Cruz, Obres Germans Cruz, Tictel Grup, Embalatges Girona i Corvi.

“Som un club proper. Ens agrada estar amb els nostres patrocinadors i amb la gent que ens ajuda. Per fer créixer aquest projecte, sense la col·laboració de la gent, de les empreses i de les institucions no seria possible. Aquest acte és per conscienciar i mostrar de prop el que fem. Com podeu veure, tots sereu sempre benvinguts a aquesta casa”, va destacar Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona.

Durant la jornada, els organitzadors van donar a conèixer a les empreses presents tant el projecte com l’estructura del club i els seus valors, així com la projecció que s’està fent de l’esport femení, en concret del bàsquet i la visibilitat del territori gironí a nivell europeu. Així mateix, es va transmetre els beneficis d’implicar les empreses al projecte i es va posar èmfasi en la importància de col·laborar en una entitat femenina que genera emocions, un sentiment de pertinença proper, familiar i amb grans aspiracions esportives.

Sobre l’esdeveniment
Aquest projecte neix gràcies al projecte Empresa Unika, un consell assessor extern al club que, de manera totalment desinteressada, ajuda a l’UNI a fer arribar el projecte a les empreses.

Attachment