PRESENTADA LA CAMPANYA D’ABONAMENTS DE L’SPAR GIRONA

PRESENTADA LA CAMPANYA D’ABONAMENTS DE L’SPAR GIRONA

Descarrega’t el dossier de la campanya d’abonaments 2024-25

Aquest dilluns 8 de juliol comença el període de renovacions. Les noves altes comencen a partir del 15 de juliol.

Girona Hub (La Farinera) ha acollit aquest matí la presentació de la campanya d’abonaments 2024-25 de l’Uni Girona. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona, i d’Alfons Arcas i Marc Brugué, representants d’Hipoteca Girona.

“Més Uni que mai”
“És una campanya focalitzada amb el fet que el proper 2025 farem 20 anys com a club. Aquesta campanya estarà patrocinada per Hipoteca Girona, que faran propostes per ajudar als nostres abonats”, ha recalcat el president de l’Spar Girona a la presentació.

El president, Cayetano Pérez, ha detallat que el pavelló quedarà dividit en tres sectors (central, lateral i fons) amb preus de 160 €, 130 € i 95 €, respectivament per a cada zona. Tanmateix hi haurà preus reduïts per a joves de 12 a 25 anys, infants, majors de 65 anys i preus familiars.

Respecte a l’equip, Cayetano considera que “hem buscat jugadores referents, de club, que surtin amb punts a la pista. Busquem, com sempre, estar a dalt per intentar jugar les finals que puguem. Busquem fer la millor temporada possible”.

Hipoteca Girona
Alfons Arcas i Marc Brugué han participat en la presentació com a representants d’Hipoteca Girona. “Estem contents de convertir-nos en patrocinadors de l’Uni i contribuir al panorama Esportiu de casa nostra. Ho fem pels valors que l’Uni transmet, per la igualtat, l’entrega o la cultura de l’esforç. Volem créixer plegats. Sabem l’esforç que ha fet el club aquesta temporada, per això des d’Hipoteca Girona animem a tothom que s’aboni”.

Amb la incorporació com a patrocinador d’Hipoteca Girona, aquells abonats que contractin un producte d’estalvi, facin una hipoteca o una assegurança de vida amb el nou espònsor podran gaudir de tots els partits de la temporada sense pagar ni un sol euro, a excepció d’una jornada.

Més informació de la promoció o per concertar una cita prèvia amb un agent comercial d’Hipoteca Girona, pots contactar: unigirona@hipotecagirona.com o telèfon: 604 46 96 59. També pots trobar-los a les seves oficines, situades al C/ Olivera, núm 14 de Girona.

Cayetano Pérez no ha perdut l’ocasió per agrair el seu suport. “Gràcies a tots aquests patrocinadors que al dia a dia volen estar a aquest projecte per fer-lo sòlid”.

Jornada econòmica
“Farem una jornada econòmica per les necessitats del club. Tots els partits entraran amb l’abonament, a excepció d’un partit de lliga que serà el de la jornada econòmica, dels quals tothom que accedeixi a Fontajau haurà de pagar entrada. Els abonats tindran un preu més econòmic. El partit s’informarà més endavant”, ha explicat Cayetano.

Com a novetat, el club crearà diferents promocions per celebrar els 20 anys. De moment, tots els abonats podran gaudir d’un 10% de descompte (a l’stand de fontajau) fins a finals d’octubre.

Attachment