L’Spar Citylift Girona es reforça fitxant a Leia Dongue

L’Spar Citylift Girona es reforça fitxant a Leia Dongue

El club i la jugadora moçambiquesa, que actualment formava part de la plantilla del Ceglèd hongarès, han arribat a un acord fins a final de temporada.

Dongue, alera pivot d’1,85m., arriba per disputar només les competicions FEB, ja que té condició d’extracomunitària. 

 

Foto-Fitxatge-Leia-Dongue

Leia Dongue, nascuda a Moçambic un 24 de maig del 1991, és la nova cara de la plantilla de l’Spar Citylift Girona. L’Alera pivot de 1,85 cm. va començar a destacar gràcies a la seva primera medalla d’or a l’African Champions Cup l’any 2008. Més tard, durant les temporades 2015 i 2017, va aconseguir-ne dos més, així com dos meritoris títols d’MVP en el mateix torneig.

Amb experiència en diversos equips de la lliga espanyola, com són Al-Qázeres l’any 2016 o el Gernika en el segon tram de la passada temporada, arriba per aportar intensitat i potència a la zona interior de la plantilla.

Actualment, Dongue es trobava disputant la lliga hongaresa amb el Ceglèd, i ajudarà a completar la plantilla en la posició de quatre, després de la lesió de Bea Sánchez a l’inici de temporada. A l’espera del transfer, la nova incorporació podria debutar aquest mateix diumenge a Fontajau davant Mann-Filter.

Attachment