PRÈVIA | SPAR GIRONA – ENSINO LUGO

PRÈVIA | SPAR GIRONA – ENSINO LUGO

L’Uni s’enfronta a l’Ensino Lugo, corresponent a la jornada 3 de la LF Endesa (dissabte, 15 d’octubre, 18:10h).

“Hem tocat de peus a terra i hem agafat les sessions diàries per treballar tots els aspectes. Hem de seguir amb la bona línia de la lliga”. Laura Antoja ho té clar i l’Spar Girona té aquest dissabte una bona oportunitat per carregar la motxilla de confiança.

Molt de respecte pel rival
Tot i perdre la primera jornada contra el Saragossa (68 a 63), les d’Antonio Pernas s’han aixecat de la millor manera possible i han sorprés a la lliga en superar al Perfumerías Avenida, vigent campió de lliga, per 62 a 55 (el que suposa la primera derrota de l’Avenida davant un equip que no és l’Uni o el València després de 73 partits de lliga).

D’aquest resultat en parlava Laura Antoja, segona entrenadora de l’Spar Girona. “Tenim el respecte màxim al Lugo, sobretot sabent el resultat que van tenir. És un rival molt descarat”.

Els fitxatges de Blanca Millan i Lydia Giomi (ambdues van ser jugadores del Gran Canària la temporada passada) ja estan donant resultats. De fet, la primera està fent una mitjana de 19 punts, 6 rebots i 20 de valoració en les dues primeres jornades de competició.

També s’haurà de tenir en compte a jugadores com Roundtree, procedent del Gernika, i que està fent una mitjana de 9,5 punts i 8 rebots per partit o el pas endavant que ha fet Alba Prieto en la seva tercera temporada en el conjunt gallec.

Respecte a l’enfrontament, Antoja té clar que “amb el Lugo no et pots relaxar. Posen un ritme molt alt, haurem d’estar alerta i tenir intensitat”.

Attachment