Laia Palau i els Protocols Covid-19

Laia Palau i els Protocols Covid-19

Des de l’àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), l’ambaixadora del Bàsquet Català, Laia Palau, ha fet arribar consells relacionats amb els Protocols Covid-19 com normes d’higiene i seguretat a tenir en compte per evitar la propagació del coronavirus

L’Spar Girona segueix entrenant i competint mantenint unes estrictes normes d’higiene i seguretat per evitar contagis de Covid. Tal com explica la nostra capitana Laia Palau, avui en dia “ens estem adaptant com tothom a les normatives. Està tot més integrat. Ara ja ho tenim adaptat com a la nostra rutina”…”i tot el que estigui a les nostres mans ho intentem complir.

Les nostres jugadores viatgen cada setmana. És per aquesta raó que tenen “un extra de responsabilitat, ja que el nostre contacte amb les jugadores és molt més directe i sabem que si alguna es contagia és fàcil que el nostre equip pateixi les conseqüències”.

Avui en dia, els equips disposen de proves PCR. “El tema de les PCR hem hagut de lluitar bastant. Hem aconseguit fer-ne una per setmana. D’aquesta manera obtenim un control”. Per assegurar-se de què tot evolucioni correctament i no hi hagi risc de contagi, Laia Palau està en “contacte amb les altres capitanes perquè en l’àmbit intern es compleixin les mesures. Les PCR són molt necessàries”.

Tot i la feina complicada de viatjar, la nostra capitana adverteix que intentar mantenir la seguretat és obligació de tothom. “De la Covid és un tema que no només és a la nostra feina. És una cosa que entre tots hem de parar. Afecta a tothom. Està clar que esport amateur hi haurà moments que s’haurà de parar i si es manté hem de ser tots molt responsables, ja que és una cosa que afecta a tothom. Hem de ser respectuosos”.

Attachment