CAROLINA GUERRERO FITXA PER L’SPAR GIRONA

CAROLINA GUERRERO FITXA PER L’SPAR GIRONA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Carolina Guerrero perquè la jugadora catalana defensi la nostra samarreta la pròxima temporada.

Laia Palau, directora esportiva de l’Uni, ha valorat el fitxatge. “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Carolina Guerrero. La pivot catalana, procedent del Barça, fitxa per una temporada. Una jugadora amb bon tir de tres, capaç d’obrir el camp. Un quatre amb habilitats, joventut i amb ganes de fer aquest salt i donar aquesta rotació interior. D’aquesta manera, passa a formar part de l’equip de nacionals que conformen aquest Uni Girona de la temporada 24/25”.

L’Spar Girona 24/25 agafa forma amb la incorporació de Carolina Guerrero, que és la cinquena nova cara per a la pròxima temporada. Guerrero també és la quarta nacional confirmada per a la següent campanya, juntament amb Ainhoa López, Sandra Ygueravide i Marta Canella.

Sobre Carolina Guerrero
Guerrero (1,88 m, 2000) ha vestit la samarreta blaugrana durant les cinc darreres temporades, des de Lliga Femenina 2 fins a la Lliga Endesa. En aquesta última temporada, la barcelonina ha jugat un total de 20 enfrontaments, fent una mitjana de 5,7 punts i 3,2 rebots per partit.

Attachment