AINHOA LÓPEZ SEGUIRÀ AMB L’UNI GIRONA

AINHOA LÓPEZ SEGUIRÀ AMB L’UNI GIRONA

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Ainhoa López perquè la jugadora segueixi una temporada més a Girona. D’aquesta manera, la barcelonina realitzarà la seva tercera temporada amb l’Uni.

Laia Palau, directora esportiva, ha valorat la renovació: “Estem molt contentes d’anunciar la renovació d’Ainhoa López. L’aler catalana es queda un any més i ja comença a formar part de la història en diferents etapes d’aquest club. És una jugadora que desplega un joc vistós en atac, amb capacitat de creació, un bon rang de tir en tres i sobretot la seva lluita a dins i fora de la pista”.

Després d’anunciar la continuació de Roberto Íñiguez, Ainhoa López es converteix en la segona renovació per a la pròxima temporada i en el sisè anunci de l’estiu (Roberto Íñiguez, Migna Touré, Klara Lundquist, Borislava Hristova, Chloe Bibby i Ainhoa López).

Sobre Ainhoa López
La primera temporada de la jugadora a l’Uni va ser en el curs 16/17. En les següents campanyes va jugar pel Quesos El Pastor, l’Ensino Lugo i el Barça CBS, fins que aquesta temporada 23/24 va arribar a un acord per tornar a Girona.

Aquesta temporada ha disputat 34 partits en competicions FEB ha fet una mitjana de 3,9 punts, 2,3 rebots i 2,1 assistències per partit.

Attachment