Caser, nou patrocinador de l’Uni de Girona

CASER, NOU PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA

L’asseguradora i el club han signat un acord pel qual l’asseguradora serà empresa col·laboradora durant l’actual temporada. El director territorial de Caser a Catalunya, Mariano Cugueró, va mostrar la seva satisfacció per entrar a formar part de la família del club gironí. “Compartim valors com la senzillesa, la capacitat de superació i responsabilitat i reafirmem així el nostre compromís amb l’esport, en aquest cas, femení”, va afirmar. Per part seva, l’executiva comercial del gironès, Iría Moreno, ha agraït a l’asseguradora el seu suport i impuls a l’equip. També hi van participar les jugadores del primer equip de l’Spar Girona, l’staff tècnic i el director comercial de l’asseguradora a Catalunya, José Cabrera.

Caser compta amb una àmplia oferta de solucions a tots els rams: Llar, Automòbil, Salut o Vida, entre d’altres. La seva activitat es caracteritza per una clara orientació al client, la qualitat de servei i la professionalitat de les línies de distribució.

Com a part del Grup multinacional Helvetia i d’acord amb la seva estratègia 20.25, ofereix productes adequats a les necessitats dels clients i compta amb una proposta de productes, serveis i solucions pensades per adaptar-se a nous escenaris i circumstàncies.

A més, Caser opera en altres mercats com a gent gran, hospitals, serveis de manteniment i assistència o assessorament financer.

Attachment