COMUNICAT OFICIAL: MICHAELA ONYENWERE

COMUNICAT OFICIAL: MICHAELA ONYENWERE

Michaela Onyenwere va patir una lesió en el darrer entrenament del seu equip WNBA. Ahir a la nit, l’agent d’Onyenwere va comunicar el resultat de la ressonància on s’ha confirmat un trencament en els lligaments del dit que requereix cirurgia per a recuperar-se. D’aquesta manera, la jugadora serà operada aviat i s’endarrereix una possible incorporació a l’Spar Girona.

“Cop dur, només es pot qualificar així que Onyenwere hagi patit aquesta lesió i ens assabentem d’aquest fet quan ja estàvem esperant la seva arribada. Sobretot per la situació que està l’equip, amb la càrrega que suposa per les jugadores no lesionades el fet que en cada entrenament s’hagin de multiplicar i cada partit hagin de donar el màxim amb l’atapeït calendari que hi ha ara. És el que hi ha, però l’Uni se’n sortirà”, destaca el director esportiu de l’Spar Girona, Pere Puig.

D’altra banda, després d’aquest nou cop en forma de lesió, des de la direcció esportiva i l’staff tècnic es prenen uns dies per reflexionar i pensar com queda l’equip i quines són les solucions possibles.

Attachment