PAREDES ASSOCIATS, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

PAREDES ASSOCIATS, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Amb aquest acord, l’assessoria i consultoria fa un pas més enllà en l’aposta per apropar els seus valors.

Paredes Associats estrena patrocini amb una clara aposta per l’esport femení. La companyia, en línia amb els seus principals valors, com impulsar el talent i defensar la proximitat, acaba de signar un acord de patrocini amb l’ Spar Girona. La col·laboració té un període inicial d’un any, amb l’objectiu d’acompanyar i fer costat a l’equip durant la temporada 2021-2022.

A l’acte de signatura ha assistit, per part de Paredes Associats, Enric Paredes, soci director de l’empresa. Per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández.

“Estem molt contents de tenir l’honor de patrocinar el bàsquet a Girona, en aquest cas l’Spar”, ha explicat Enric Paredes, “veiem reflectit el seu esperit amb la nostra manera de fer. Creiem que serà una gran experiència. Volem ajudar i esperem que més gent ho faci”.

D’altra banda, Xavi Fernández, director general del club de bàsquet, ha manifestat que és un acord que enfortirà mútuament a totes dues organitzacions: “Continuem sumant partners i suports per a mantenir-nos en l’elit del bàsquet femení. Molt agraïts a Paredes Associats per confiar en el nostre club”.

Paredes Associats espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment