LLEAL TULSÀ RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

LLEAL TULSÀ RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

Ambdues entitats han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori.

Lleal Tulsà, assessoria integral amb experiència contrastada formada per un equip de professionals qualificat que planteja solucions als diferents problemes dels seus clients, seguirà vinculat a l’Spar Girona una temporada més.

L’acte de la signatura del conveni, es va dur a terme al Restaurant Can Xiquet, a l’esdeveniment “Empresa Unika”, i va anar a càrrec del president de l’Spar Girona, Cayetano Pérez i de la capitana de l’Uni, Laia Palau. Per part de Lleal Tulsà, Ignasi Lleal, Maria Àngels Lleal i Albert Lleal.

Cayetano Pérez va manifestar que “aquesta renovació reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament. És un orgull veure créixer l’Uni Girona dia a dia i que les empreses com Lleal Tulsà, passat els anys, segueixin apostant pel nostre projecte”.

Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Lleal Tulsà

L’Assessoria és una referència en diverses àrees: Laboral, Fiscal, Comptable, Jurídica, de Gestoria Administrativa, Serveis Immobiliaris i Departament d’Estrangeria. Recentment, han incorporat l’Assessoria en Comunicació per tal de crear accions que actuïn com altaveu dels productes o serveis pels seus clients. Els podreu trobar a la Ronda Ferran Puig, 9 de Girona i a www.llealtulsa.com.

Attachment