LA LLIBRETA DEL PARTIT | INNOVA-TSN LEGANÉS – SPAR GIRONA

LA LLIBRETA DEL PARTIT | INNOVA-TSN LEGANÉS – SPAR GIRONA

L’Uni encadena 2/2 en la Lliga Femenina i té pendent el derbi contra el Barça CBS

Jornada 4 al caure. L’Spar Girona arriba avui a Leganés amb la moral pels núvols. De fet, Laura Antoja explicava el passat divendres a la roda de premsa que la moral “és molt bona, però alhora és perillosa si no es toca amb els peus a terra”.

Segons Laura Antoja, segona de Bernat Canut, l’Spar arriba a aquest enfrontament amb “un premi, jugar la màxima competició continental. És el fruit de tot el treball fet. Però tot just hem començat la feina”.

Innova-TSN Leganés
El Leganés arriba a la jornada 4 ocupant la penúltima posició de la LF Endesa. Aquest curs van començar malament en caure la primera jornada contra el Barça CBS (49-96) i contra el Gernika (82-55). En la tercera jornada, i amb el debut de Nacho García, les madrilenyes van aconseguir la primera victòria superant al Clarinos per 63 a 66.

En l’últim partit, també es va incorporar la base nord-americana Khayla Pointer, que va debutar amb 19 de valoració, 14 punts, 6 rebots i 3 assistències.

Respecte als precedents contra l’Innova-TSN, el curs passat l’Uni va obtenir dues victòries plàcides (94-51 i 59-100).

S’haura de correr
“A priori hauríem de guanyar, però venim de l’eufòria. Així que necessitem treball i també respecte, perquè totes les victòries valen el mateix. Si som l’equip que hem de ser per competir a Europa, hem de fer un bon partit a Lega”, explicava Laura Antoja a la roda de premsa.

Attachment