LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – GERNIKA BIZKAIA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – GERNIKA BIZKAIA

Les gironines, únic equip invicte de la LF Endesa, volen sumar una nova victòria per celebrar de la millor manera el dia de Sant Narcís. Davant tindrà un rival que la temporada passada va aconseguir la victòria a Fontajau (62 a 63), però que també arriba amb cansament acumulat després de jugar dijous a Alemanya contra el Rutronik Stars (69 a 73).

Respecte al gran començament de l’Spar en totes les competicions, Laura Antoja té clar que “la confiança guanyant augmenta molt, sobretot després de les dificultats de la pretemporada; estem en una bombolla, però hem de tocar de peus a terra, ho tenim claríssim, i l’entorn també n’ha de ser conscient perquè això és molt llarg.”

Les basques, a repetir la gesta
Segurament, el Lointek no ha començat de la millor manera. 2 de 2 a la LF Endesa i derrota contra rivals, a priori, amb pitjor dinàmica (Kutxabank Araski i Bembibre).

Tot i això, el 2 de 2 les col·loca, de moment, en la tercera posició -i més després de la gran igualtat de la lliga-.

Respecte a l’equip, Laura Antoja considera que “tenen jugadores amb talent, com ara Ygueravide, que és una base consolidada que fa punts, que sap jugar al bloqueig i continuació, que té bon tir i que físicament és forta i guia l’equip. Després tenen Wojta, que és un quatre però juga de tres, que té potència i que, a banda de rebotejar i córrer, fa punts. I també hi ha Cvitkovic, a qui ja coneixem de l’any passat a IDK Guipúscoa. Respecte a Rosó Buch, és una jugadora que en qualsevol moment et fa un descosit perquè té un moment d’inspiració”.

Attachment