Definit l’staff de l’Spar Citylift Girona

Definit l’staff de l’Spar Citylift Girona

Sílvia Treviño, metgessa, i Carla Jou, team manager, seran les cares noves de l’staff encapçalat per Eric Surís.

Definit l’staff de l’Spar Citylift Girona

La temporada 2019-2020 serà la quarta d’Eric Surís encapçalant el cos tècnic. Després de la consecució del títol de lliga el passat 5 de maig, la plantilla afrontarà els nous reptes amb un staff de continuïtat – David Muñoz, segon entrenador, Beti Orden, fisioterapeuta, Vicenç Bordas, delegat i Andreu Comas, preparador físic, continuaran formant part de l’equip de treball -.

No obstant, la figura del metge, ocupada fins ara per Pere Vila, serà rellevada per Silvia Treviño. La nova doctora és coordinadora BQSalut de la Federació Catalana de Bàsquet, metgessa col·laboradora del Comitè Paralímpic Espanyol i especialista en medicina de l’activitat física i l’esport.

L’altra cara nova la trobarem en el team manager. Carla Jou agafa el testimoni de Bernat Vivolas, que ha realitzat aquesta tasca durant les darreres tres temporades. Jou, economista i formada en direcció de marketing, viatjarà aquest any amb el grup.

El club vol agrair a Pere Vila i Bernat Vivolas la seva professionalitat i dedicació durant aquestes temporades, i els hi desitja tota la sort en els propers projectes.

Attachment