Un mes per a la Supercopa

Un mes per a la Supercopa

La Supercopa, que estrenarà la temporada a Fontajau, es disputarà el 22 de setembre.

 

Un mes per a la Supercopa

Tot just un mes. 22 de setembre és el dia assenyalat pels aficionats de l’Spar Citylift Girona per gaudir del primer partit del nou Uni a casa. El retorn de les campiones a Fontajau s’haurà fet esperar més de 100 dies, però la posada en escena no podia ser millor: el clàssic dels últims anys del bàsquet estatal davant el Perfumerías Avenida.

L’Spar Citylift, campió de la passada Lliga aconseguida precisament davant les castellanes, lluitarà pel títol contra les vigents campiones de la Copa de la Reina que es va disputar a Vitòria la temporada passada.

Serà la quarta vegada que ambdós conjunts es creuin en el partit de les supercampiones, amb un balanç de 2 victòries a 1 favorable a les perfumeres. Els precedents, però, parlen a favor de les gironines, ja que l’any que es va aconseguir el primer títol de Supercopa va ser la temporada 2015-2016, posterior al primer títol de lliga i en un partit que també es va disputar a Fontajau.

Així doncs, la primera cita de l’afició amb la nova plantilla serà d’aquí a un mes exacte, a les 18.30 h. Recordem que aquest serà l’únic partit que no entrarà dins els paquets d’abonaments.

Attachment