Victòria suada en un partit molt treballat (Spar Citylift Girona 66 – 58 Durán Maquinaria Ensino Lugo)

Victòria suada en un partit molt treballat (Spar Citylift Girona 66 – 58 Durán Maquinaria Ensino Lugo)

Spar Citylift Girona 66 – 58 Durán Maquinaria Ensino Lugo

L’Spar Citylift ha hagut de suar de valent per poder derrotar al conjunt gallec que s’ha mostrat molt sòlid en tot el partit. L’inici de les gironines ha estat intermitent, i l’equip s’ha vist superat durant els dos primers quarts per un Lugo molt intens i encertat de cara a cistella, amb un 42% en tirs de dos punts.

En els dos últims minuts del primer quart, el Lugo ha aconseguit un avantatge de vuit punts,  amb un parcial de 2 -9.

La dura defensa de les visitants ha seguit en el segon quart, i les d’Eric Surís no s’han acabat de trobar còmodes ni en atac ni en defensa. L’Spar Citylift s’ha arribat a trobar amb un desavantatge de quinze punts; la reacció, però, ha arribat cap al tram final del segon quart on se les ha vist més actives i dures en ambdós costats de la pista.

Després del pas per vestidors, s’ha vist un partit del tot diferent: transicions ràpides, defenses més sòlides pel bàndol local i un parcial de 8-0 per capgirar el marcador. Del 31-38 del descans s’ha passat ràpidament a un 50-50 que augurava un darrer quart igualat.

Ja en el tram final, les gironines s’han sabut fer fortes i desplegar el millor joc per capgirar el marcador i assegurar la quarta victòria en quatre partits a la Liga Endesa amb un resultat final de 66-58.

Ara, amb la feina feta a la competició regular, l’equip ja pensa en el desplaçament de dimecres a la pista del Fenerbahçe, en el que serà el debut de l’Spar Citylift Girona a l’Euroleague.