Derrota davant el Perfumerías Avenida després d’un partit molt treballat. (61 – 66)

Spar Citylift Girona 61 - 66 Perfumerías Avenida

Sabíem que jugar dos partits de màxima exigència en menys de 48 hores no seria gens fàcil, i així ha estat. L’Spar Citylift Girona no ha pogut superar un Perfumerías Avenida tot i que en cap moment li ha perdut la cara al partit.

Tot just començar el partit un triple de Núria Martínez – +24 de valoració – ha servit per esperonar el pavelló municipal de Girona-Fontajau que avui mostrava una gran assistència. Les castellanes han sabut reaccionar amb bones defenses en els primers compassos.

L’Spar Citylift Girona ha respost als bons percentatges anotadors de les visitants gràcies a un gran joc interior. Amb el marcador molt igualat s’ha arribat a l’últim quart, on en un ambient de rauxa les gironines s’han avançat en el marcador. Finalment ha faltat un pel de precisió per poder concretar la victòria.

Després de tres dies maratonians, l’equip podrà descansar i preparar la pròxima cita: la Copa de la Reina a Saragossa que es disputarà a partir del dissabte vinent.

Eric Surís: “Hem plantejat el partit sense cap mena d’excusa, tot i que per molt que ho vulguis donar tot pot ser que ens hagi pesat una mica l’exigència del partit de dijous.”

“Sabem que podem perdre en diversos camps, tenim fases de la lliga molt complicades. La nostra realitat és que hem de treballar molt a tots els partits i per tant, no pel fet de guanyar avui ja hagués estat evident guanyar la lliga regular.

Nadia Colhado: “Hem notat el desgast de dos partits molt durs. Jo mateixa estava esgotada. Tot i perdre de cinc punts, hem aguantat bé.

“Hem comès alguns errors en defensa, però hem lluitat fins al final. Estem en una dinàmica creixent molt gran, en un molt bon moment de forma.