L’Spar Citylift Girona es classifica per a la final després de guanyar un Mann-Filter molt batallador (80 – 60).

L’Spar Citylift Girona es classifica per a la final després de guanyar un Mann-Filter molt batallador (80 – 60).

Spar Citylift Girona 80 - 60 Mann-Filter

Inici de copa intens com ja era d’esperar sabent que ens enfrontàvem a l’amfitrió. El desgast físic que Mann-Filter podia patir després de l’exigent ronda prèvia d’ahir davant Snatt’s Femení St. Adrià ha semblat ser eclipsat – almenys durant la primera part – per la il·lusió i rauxa de jugar davant dels seus.

Mann-Filter ha volgut incomodar des del primer moment a l’Spar Citylift Girona, fet que ha propiciat un primer quart amb possessions curtes i alguna precipitació.
Al segon quart l’equip ha sabut trobar alternatives i un joc més fluït, tant en tirs exteriors com dins la pintura. Les transicions ràpides han donat un pèl de marge a les jugadores d’Eric Surís, que s’han arribat a escapar en el marcador de fins a 7 punts.

L’Spar Citylift Girona ha fet valer les consignes de vestidor, ja que les gironines han sortit molt endollades; durant els primers dos minuts, Núria Martínez amb 6 punts i Rosó Buch amb un triple, han posat d’empeus l’afició desplaçada al Pabellón Príncipe Felipe. La força interior i el domini rebotejador han ajudat a incrementar un avantatge que al final del tercer quart ha sigut de +21 (65 – 44).

Finalment, tot i la perseverança de les amfitriones l’equip ha assolit una victòria que dóna dret a ser a la gran final de demà a les 12 hores davant Perfumerías Avenida.

Attachment