Desena victòria consecutiva davant un batallador Sant Adrià (Snatt’s Femení St. Adrià 71 – 85 Spar Citylift Girona)

Derbi català que arribava amb els dos equips en els pols oposats a la classificació, però ambdós conscients que es tractava d’un partit especial, amb jugadores conegudes pels dos tècnics i amb el partit de la primera volta – fan tan sols dos mesos i escaig i que va acabar amb un 89 – 52 – a la retina.

Les de Glòria Estopà arrancaven el partit en zona de descens després de la victòria de Bembibre davant Araski, i per tant arribaven en una situació de necessitat de victòries. D’altra banda, les d’Eric Surís buscaven en el derbi la 10a victòria consecutiva en la competició gaudint d’un estat de forma excepcional.

El matx ha arrancat amb dubtes en l’anotació per part de tots dos conjunts; uns primers minuts força erràtics en el tir exterior de les gironines estaven han afavorit el pla de partit de les jugadores de Sant Adrià, que han acabat els primers deu minuts molt encertades des de la línia de 6,75, des de la qual han anotat fins a 5 vegades. El joc interior, amb protagonisme de Nadia Colhado – 8 punts al primer quart – ha mantingut l’equip dins el partit mentre la circulació de pilota anava millorant per moments. El primer temps ha acabat amb un 23 – 20.

El rebot ha estat un dels aspectes a corregir pels tècnics gironins: només 9 rebots pels 12 de les adrianenques en l’inici de partit. La nouvinguda Leia Dongue, que tot just ha disputat avui el seu segon partit amb l’equip, ha contribuït a millorar l’estadística capturant 12 rebots i anotant 11 punts en la seva primera doble figura amb el club. Un parcial de 0-7 en l’inici del segon quart ha posat per davant a un Spar Citylift Girona més encertat que al començament del partit. El partit ha arribat a la mitja part amb un resultat de 35 – 46.

La segona meitat ha arribat amb tots dos equips més còmodes al parquet. Amb Laia Palau descartada a última hora per molèsties musculars, l’equip ha tingut menys rotació en la zona exterior. Tres triples consecutius de Sant Adrià, però, han tornat a posar a les locals al partit, reduint, per moments, el desavantatge d’11 a 5 punts, per arribar a l’últim quart amb un 54 – 61.

En l’últim quart, l’Spar Citylift ha sabut trencar el partit amb defenses intenses que han afogat l’atac local. Simmons, que havia destacat pels seus 11 punts en el tercer quart, ha estat més tapada per la defensa gironina. Amb tot el resultat final ha estat de 71 – 85 i cal remarcar el treball interior de Nadia Colhado, que ha acabat el partit anotant 22 punts en 22 minuts a pista.

Consulta les estadístiques del partit aquí.