LEIA DONGUE HA ESTAT PRESENTADA COM A NOVA JUGADORA DE L’SPAR CITYLIFT GIRONA

LEIA DONGUE HA ESTAT PRESENTADA COM A NOVA JUGADORA DE L’EQUIP A BAUHAUS GIRONA: “És un somni per a qualsevol jugadora estar aquí”.

Avalada per nombrosos títols a nivell africà i amb experiència al bàsquet espanyol, Leia Dongue arriba al club gironí per aportar potència i intensitat a la zona interior.

La presentació s’ha dut a terme a la botiga de Bauhaus Girona.

 

Presentació de Leia Dongue a Bauhaus Girona

Aquest migdia el club ha presentat Leia Dongue com a nova jugadora de l’Spar Citylift Girona. Nombrosos periodistes no s’han volgut perdre les primeres paraules de l’ala-pivot com a jugadora del club.

Dongue, que ja ha debutat amb l’equip i fins i tot ha fet la seva primera doble figura, ha declarat que “m’ha sorgit una gran oportunitat per venir aquí i vaig mostrar el meu interès per fer-ho” “L’Spar Citylift Girona és un dels millors equips d’Espanya pel seu nivell, juga Eurocup, i és un somni per a qualsevol jugadora estar aquí”.

“Parlem molt amb les companyes, i sabem que aquest any l’objectiu és guanyar la Lliga. També ens faria molta il·lusió guanyar la copa de la reina. La llengua ajuda molt, així com la direcció, els entrenadors, les companyes… Estic molt còmode i contenta d’estar aquí”.

Cesc Riera, director financer del club, ha volgut donar la benvinguda a la nova jugadora: “la lesió de la Bea Sánchez ens va provocar un desequilibri en el joc interior de l’equip. L’Spar Citylift Girona és un club que per seguir competint al nivell que ho està fent necessita treure el màxim rendiment dels seus recursos. La direcció esportiva es va posar en moviment per fitxar a la Leia perquè ens va semblar una molt bona oportunitat. La jugadora ja ha donat proves del seu rendiment i del que ens pot aportar. Estem molt contents de la seva actitud”. També ha agraït a Bauhaus el fet d’haver cedit les instal·lacions per realitzar l’acte: “Una de les coses de les quals estem molt orgullosos és el llarg recorregut amb els nostres patrocinadors. Fa anys que treballem amb Bauhaus i tenim la confiança que seguirem junts durant molt de temps”.

D’altra banda, el director de Bauhaus Girona, Daniel Albertos, també present a la roda de premsa, ha afirmat que “Estem molt orgullosos de poder presentar a Leia Dongue a la nostra botiga i reafirmar el nostre compromís amb el club i l’esport femení. L’equip representa uns valors semblants als nostres i volem transmetre’ls dins i fora de Catalunya. Desitgem que aconseguiu molts èxits aquesta temporada”.

La nova jugadora ha estat presentada en el centre de BAUHAUS, marca especialitzada en la llar, taller i jardí, i que és patrocinador oficial de l’equip des de fa deu anys. BAUHAUS treballa dia a dia en l’apoderament de la dona, promovent la igualtat de gènere especialment en la seva inserció i formació en el sector. Així, col·labora amb diferents associacions, patrocina esdeveniments com la Cursa de la Dona a Girona, i realitza tallers mensuals com la ‘Women‘s Night‘ o ‘Aprende y Hazlo‘.

Attachment