El CITYLIFT GEiEG Uni Sènior A es classifica per a la final a 4 buscant l’ascens a Lliga Femenina 2

El CITYLIFT GEiEG Uni Sènior A es classifica per a la final a 4 buscant l’ascens a Lliga Femenina 2

El CITYLIFT GEiEG Uni Sènior A es classifica per a la final a 4 buscant l’ascens a Lliga Femenina 2.

Quan tot just s’ha disputat la 24a jornada de Copa Catalunya, el Sènior A ja s’ha assegurat la seva plaça per a la final a 4 gràcies a la victòria aconseguida aquest passat dissabte davant el CB Roser per 54 – 46.

A falta de 6 jornades per concloure el campionat, l’equip suma un balanç de 20 victòries i 4 derrotes, ocupant la 2a posició en la classificació a tan sols una victòria del líder, l’Unilever Viladecans –al qual s’enfrontaran en la jornada 28 al pavelló Lluís Bachs-.

Si les noies de Joan Pau Torralba “Campa” volen seguir amb les aspiracions intactes per ser l’any vinent equip de Lliga Femenina 2, hauran de superar la primera ronda eliminatòria i posteriorment enfrontar-se al guanyador de l’altra eliminatòria catalana juntament amb els dos guanyadors de la mateixa eliminatòria de la zona de les Illes Balears, per disputar la lligueta final on el vencedor assolirà el premi de l’ascens.

El mèrit d’aquest equip rau en el fet que totes les jugadores són formades a la casa i representen perfectament l’evolució i l’ambiciós projecte a llarg termini d’aquest club. Amb una mitjana d’edat de 21 anys, les jugadores del Sènior A estan realitzant una gran temporada que podria acabar amb un ascens històric a la segona categoria del bàsquet estatal.

Attachment