Laia Palau aconsegueix el rècord històric d’assistències en Lliga Femenina 1

Laia Palau aconsegueix el rècord històric d’assistències en Lliga Femenina 1

Laia Palau aconsegueix el rècord històric d'assistències en Lliga Femenina 1.

Amb un currículum més que contrastat, la base barcelonina va tornar a casa per afrontar una temporada il·lusionant a Girona i seguir marcant la història del bàsquet estatal.

Palau va debutar la temporada 1997/98 a Lliga Femenina 1 amb només 17 anys i 357 dies amb el CE Universitari de Bàsquet. Ara, 21 anys després ha assolit la primera posició en el rànquing històric amb un total de 1.333 en 445 partits.

Aquest bagatge encara és més meritori si tenim en compte les seves aventures per Europa i arreu del món; de les 22 temporades que acumula com a professional n’ha disputat 8 fora del país: a França en dues etapes diferents, a la República Txeca, a Polònia i a Austràlia.

Amb aquesta fita ha superat a Noe Jordana, la qual ha pogut presumir d’aquest títol durant diverses temporades. Retirada fa dos cursos i actual vicepresidenta del nostre club, va acumular un total de 1.316 assistències en un total de 567 partits que, entre altres coses, li van servir per tenir la samarreta retirada al pavelló de Fontajau.

Attachment