Torna la dinàmica guanyadora a Fontajau (Spar Citylift Girona 72 – 51 CB Bembibre)

Torna la dinàmica guanyadora a Fontajau (Spar Citylift Girona 72 – 51 CB Bembibre)

Spar Citylift Girona 72 – 51 CB Bembibre

La penúltima jornada de lliga ens ha portat a Fontajau l’Embutidos Pajariel Bembibre en un partit poc rellevant pels objectius d’ambdós conjunts –les castellanes ja tenen la permanència assegurada i l’Spar Citylift és matemàticament segon de la lliga regular-. Malgrat aquesta dada, l’enfrontament era una bona oportunitat per a l’equip de refer-se de la recent eliminació d’Eurocup i rebre el caliu de la seva afició.

Amb cames carregades de minuts exigents a Montpeller, el partit ha marcat un ritme més pausat de l’habitual. El partit ha començat po intens però a mesura que han avançat els minuts les jugadores d’Eric Surís han sabut trobar el camí de les cistelles fàcils amb bones seleccions de tir, començant a controlar el joc.

Domini de les gironines al descans amb un 32-26 que, tot i la igualtat en el joc ha sabut desmarcar-se mínimament. La dinàmica ha estat semblant als dos últims quarts, seguint la tònica dominant del partit que no ha estat altra que l’intercanvi de cops entre tots dos conjunts.

Bembibre, sense res a perdre, ha jugat de tu a tu en diversos trams del matx, però quan l’Spar Citylift Girona ha sabut tancar les defenses i apujar la intensitat el partit s’ha trencat per acabar amb un 72-51 que certifica la 22a victòria de l’equip a la Liga Dia.

Attachment