Prèvia | Spar Citylift Girona – Fenerbahçe

Prèvia | Spar Citylift Girona – Fenerbahçe

L’equip vol seguir invicte a Fontajau davant d’un dels equips més potents d’Europa.

Prèvia-Fenerbahçe-E8

Segona setmana consecutiva d’Eurolliga a Fontajau. Aquesta nit el Fenerbahçe visitarà a l’equip d’Eric Surís en l’última jornada d’Eurolliga de 2019 en un partit que promet ser intens des del minut 1 fins al final.

L’equip turc visitarà Fontajau classificat en primera posició amb 12 punts, 5 partits guanyats i 2 derrotes. En la jornada anterior es van enfrontar al LDLC Asvel en un partit que van guanyar amb solvència (82-67) gràcies a les actuacions individuals de Cecilia Zandalasini, que va anotar 24 punts i Alina Iagupova, amb 21. David Muñoz, segon entrenador de l’Spar Citylift Girona i scouter de l’equip, ja va destacar a aquestes dues jugadores dient que tenen una mitjana de 20 punts per partit. A més, va afegir que “l’equip de Victor Lapena té un molt bon roster i que després de la segona rotació manté el nivell.”

Per altra banda, l’equip català arribarà a aquesta última jornada de l’any amb bones sensacions. La gran actuació de l’equip remuntant el partit contra el BLMA en Eurolliga el dijous passat i la victòria contra el Bembibre en la jornada 12 de Lliga Endesa, a més de la incorporació i debut de Sonja Vasic amb l’equip, dóna confiança a les noies d’Eric Surís per a pensar que és possible guanyar al Fenerbahçe, un dels millors equips d’Europa i un gran candidat a la Final Four de la competició. L’equip però és conscient que serà un enfrontament molt dur en el qual s’hauran de treure forces d’on sigui per a poder competir el partit. Les gironines es mesuraran davant l’equip turc amb un balanç de 4 derrotes i 3 victòries, totes aconseguides a Fontajau, i classificades en sisena posició abans de l’inici de la 8a jornada.

En la roda de premsa prèvia, Eric Surís va destacar les bones sensacions dient que “l’equip ha treballat molt bé; la veritat és que tant a nivell físic com mental l’equip afronta el partit amb les condicions òptimes, amb moltes ganes i optimistes davant aquest següent repte que és el Fenerbahçe.” A més, també va recordar el partit de la primera volta a Turquia “Estem satisfetes d’aquell partit però a l’hora també som conscients que els dos equips hem evolucionat, elles sobretot s’han reforçat i podríem dir segurament que és un dels rosters més potents d’aquesta Eurolliga. Sens dubte és el més potent del nostre grup, tenen de tot i amb molta varietat, quantitat i qualitat.”

La nova incorporació a l’equip, Sonja Vasic va dir a la prèvia “ens veig bé, la veritat és que es pot sentir que cada dia abans d’un partit d’Eurolliga, la tensió és més alta i estem una mica més serioses però crec que estem bastant preparades.”

L’equip sap que jugar aquest partit a casa serà determinant i volen comptar amb un Fontajau ple d’aficionats disposats a donar-los suport.

Attachment