El filial també participa

El filial també participa

Les jugadores vinculades al primer equip seran Núria Bagaria, Fatou Cissé, Laura Méndez, Laia Moya i Júlia Soler.

 

El filial també participa

L’ascens de categoria del filial gironí ha escurçat les distàncies amb el primer equip. Com sempre, l’Spar Citylift Girona es nodrirà de jugadores de la base per completar els entrenaments i, en cas de necessitat, les convocatòries dels partits.

Les escollides han estat Núria Bagaria, Laura Méndez, Laia Moya i Júlia Soler. La base Núria Bagaria, la més veterana de les quatre amb 20 anys, va debutar la temporada 2017-2018 a la Liga Dia i a la Copa de la Reina. La temporada passada va disputar els seus primers minuts a l’Eurocup Women.

Fatou Cissé, encara en edat júnior durant la temporada passada, va disputar fins a 4 partits de lliga regular la temporada passada, a banda de ser una habitual en els entrenaments de l’equip d’Eric Surís.

Laura Méndez és l’últim fitxatge del Citylift Geieg-Uni per encarar la primera temporada de l’equip a Lliga Femenina 2. La base, que tot just complirà 18 anys a l’octubre, ha disputat l’europeu U18 i U20 aquest estiu i ja compta amb experiència a Lliga Femenina 2, en la qual va disputar-hi 7 partits amb el CBF Cerdanyola la temporada passada.

Laia Moya, ala-pivot de 18 anys, també sap el que és trepitjar el parquet de Fontajau amb el primer equip, i és que durant el curs anterior va entrar en joc en 6 partits.

Júlia Soler va viure el seu debut oficial amb el primer equip també durant la temporada passada. L’aler de 18 anys va participar en 4 partits de Liga Dia durant la 2018-2019 i ha estat una de les seleccionades per a l’europeu U18 d’aquest estiu. Soler, juntament amb Bagaria i Moya, van ser algunes de les artífexs de l’ascens del filial de Copa Catalunya a Lliga Femenina 2 el maig d’aquest any.

A banda, durant l’stage de pretemporada que tindrà lloc a Camprodon, també acompanyaran l’equip Aina Martín i Alba Coma.

Attachment