Naignouma Coulibaly completarà la plantilla de l’Spar Citylift Girona 2019-2020

Naignouma Coulibaly completarà la plantilla de l’Spar Citylift Girona 2019-2020

Serà la tercera etapa a Girona de la pivot maliana.

foto-NDP-Fitxatge-Coulibaly

Naignouma Coulibaly serà el darrer reforç d’estiu de la plantilla de l’Spar Citylift Girona 2019-2020. La pivot de 191 cm, nascuda a Mali el 1989, és una jugadora molt atlètica i intimidadora, intensa dins la zona, amb capacitat rebotadora i  amb un bon percentatge de tir 2 punts.

Mima, tal com és coneguda esportivament, és una vella coneguda a Fontajau per les seves dues etapes anteriors: va formar part del club la temporada 2015-2016, la primera del club a l’Eurolliga, i es va reincorporar a la disciplina de les gironines el gener del 2017, ja sota les ordres d’Eric Surís. Aquesta serà, doncs, la seva tercera etapa amb l’Spar Citylift.

La seva trajectòria internacional l’avala com a jugadora experimentada; a banda de l’espanyola també ha disputat la lliga francesa, turca i hongaresa. Amb la Selecció de Mali disposa de diversos guardons en el seu palmarès: hi destaca la medalla d’or en els Jocs Africans de 2015, a més de disputar el Mundial de 2010 i els Jocs Olímpics de 2008.

El seu passaport francès li dóna la condició de comunitària, la qual cosa permetrà que el cos tècnic liderat disposi de totes les jugadores en plantilla tant en competicions FEB com FIBA.

Pere Puig, director esportiu del club, ha valorat el seu fitxatge: “Amb la baixa de Nadia Colhado i amb l’estiu avançat, ens vam trobar amb el problema de com suplíem aquesta baixa amb una pivot de garanties. Volíem complir dues premisses: una era que fos una jugadora amb passaport europeu –per poder alinear Sykes i Elonu a l’Eurolliga- i l’altra era que es tractés d’una jugadora dura, bona rebotadora i intimidadora, que ens pogués ajudar en l’aspecte de fer més sòlid a l’equip.”

“Vam recórrer, com ja hem fet altres vegades, a jugadores que ja han estat a Girona, que en guarden un bon record i que sempre que se les ha cridat s’han prestat ràpidament a tornar. La Mima ho ha posat molt fàcil per venir a Girona i estem segurs que el seu rendiment serà bo. No deixa de ser una aposta de risc, ja que la temporada passada no va jugar, però la coneixença que tenim d’ella i el que ens pot aportar esvaeix qualsevol tipus de dubte.”

Attachment